DIKATAKAN oleh ramai bahawa mimpi adalah mainan tidur semata-mata dan ada juga sesetengahnya percaya bahawa mimpi ada maksud yang tersirat yang berkaitan dengan perkara yang bakal atau akan berlaku.

Sebenarnya, ramai yang menjadikan mimpi itu sebagai teori ramalan untuk ditafsir supaya mengetahui perkara yang bakal menimpa orang yang bermimpi itu.

Berbalik kepada “mimpi bersetubuh”, perkara ini seperti semua orang pernah mengalaminya. Lebih-lebih lagi kepada remaja yang bakal melangkah ke alam dewasa.

Ada bermacam-macam jenis mimpi bersetubuh, contohnya bersetubuh dengan rakan sendiri, adik-beradik, saudara mara, kena rogol dan macam-macam lagi.

Menurut Dr.Susan Block iaitu seorang pakar yang pernah mengeluarkan teori bahawa ”walaupun seluruh badan kita rehat ketika tidur, tidak bermakna nafsu anda juga berehat.” Mimpi adalah alam dimana kita berada di dalamnya dengan keadaan separuh sedar untuk mengeluarkan apa yang sedang membelenggu hidup kita.

Tidak semua mimpi bersetubuh adalah satu pertanda retaknya sebuah hubungan, namun ia lebih menjurus kepada masalah keinginan dan harapan dalam kehidupan.

Berikut adalah antara contoh 11 Jenis Mimpi Bersetubuh Dan Terjemahannya: Sila Klik Sumber.

Sumber: http://ohsemput.com

777total visits,1visits today